top of page

PROJEKTREFERENSER

Nya fönster i Norrköping

February 01, 2017

Rikshems utveckling av området Hageby i Norrköping går framåt. Rikshems bestånd genomgår omfattande renovering och naturligtvis utrustas bostäderna med energieffektiva PVC fönster. Produkt och installation står Polstar Projekt för.

Nya glaspartier i Sundbybergscentrum

September 13, 2016

Nya butiker och en ansiktlyftning i Sundbyberg
Under sommaren 2016 fick det stora förtroendet att på uppdrag av Fastighetsbolaget Förvaltaren i samarbete med Boetten Bygg utrusta Sunbyberg centrum med nya fasadpartier. I September färdigställdes vi etapp 1 & 2 i projektet, som omfattar 140 meter skyltfönster med cirka 500 kvm glas. Först ut med ny butik var Systembolaget med ett mycket gott resultat.

Nya fönster i Handen/Haninge

February 23, 2017

Vi tackar Brf Hanveden för att de valde oss som leverantör för sitt förestående fönsterbyte. Över 900 enheter, fönster och fönsterdörrar skall bytas under våren med start v 12.

Bankentré med högsta brand- och säkerhetsklass

February 23, 2023

När Handelsbankens nya kontor i Sundbyberg behövde ny entré valdes Polstar som leverantör för produkt och installation. Högsta möjliga brand- och säkerhetsklass med digitalteknik  

Större fönsterprojekt i Ronna, Södertälje

May 28, 2023

Vi har bytt hittills över 6000 enheter i Ronna, Södertälje inom D. CARNEGIE & CO stora renoveringsplan för området. Uppdraget på börjades 2015 och utförs etapppvis. Allt arbete sker med kvarboende hyresgäster med mycket goda omdömmen av vår arbete och servicenivå.

Please reload

KUNDER/REFERENSER

bottom of page